dimecres, 26 de febrer del 2014

FOTOS DEL DIA DE LA NEU A LA MOLINA

Un recull de fotos del dia que vam pujar a la Molina a passar el dia amb la neu:

CARNESTOLTES 2014




Benvolguts pares i mares:

S'apropa carnestoltes i aquest any volem ajudar a les famílies del barri, per aquest motiu us demanem la vostra col·laboració.
 
Recollirem 1 Kg de menjar durant aquesta setmana al vestíbul de l'escola, al Ampa i el divendres en la Rambla Floridablanca.

També la junta de l'Ampa us proposa que participeu divendres 28-2 13 a les 17:15 h en la Rúa que sortirà de la Rambla Floridablanca i després en la festa de l'escoles a les 18:00 h a l'escola Feliu i Vegués.
 


Us animem a participar en el CARNESTOLTES 2014.

dimecres, 5 de febrer del 2014

ASSEMBLEA GENERAL BDN es mou

Assemblea Badalona es mou
Dimarts 11 de febrer / 18h
Escola Artur Martorell

Ordre del dia:
  1. Escoles grogues
  2. Organització Badalona es mou
  3. Calendari de mobilitzacions
Els centres que confirmeu la vostra assistència* recollireu una reproducció del Premi TimeOut que per votació popular ha rebut SOS Educació com a millor iniciativa ciutadana de l’any 2013. Una iniciativa de totes i cada un de nosaltres, un compromís de les nostres escoles públiques.
*Per confirmar, envieu un correu a badalonaesmou@gmail.com indicant a l'assumpte "Confirmació assistència (nom del centre) "

Ens veiem el proper dimarts!!


NO HI POTS FALTAR

Badalona es mou / Plataforma de Famílies i Docents de Badalona
Blog: http://badalonaesmou.blogspot.com/  
Twitter: @badalonaesmou_______________________________

FEM ESCOLA GROGA

L’AMPA de l’Escola Josep Carner es troba a l’antiga casa on vivien l'oficial d'oficis - vigilant (vaja...el conserge de tota la vida!) i la seva família. Per això l’anomenem la “casita”.
 

Fa poc que hem pintat les parets amb la intenció de crear ambients més acollidors. Teníem molt clar que el rebedor és un espai molt important perquè encara que és una zona de pas (entrada i sortida), sens dubte és el lloc que acull les mares, els pares i els alumnes, el que els dóna la benvinguda. Per aquest motiu no podia ser d’un altre color que no fos el groc. El color de les nostres samarretes i de les nostres lluites per defensar l’Ensenyament Públic.
 

Des de que varen començar les retallades, el centre i l’AMPA sempre hem estat units. 

Ara, l’11 de febrer, Badalona eS Mou ens convoca a tots el centres educatius públics i a totes les AMPA a engegar una nova proposta que ens enfortirà. A l’assemblea es donarà el punt de sortida per debatre com podem fer nostra l’escola i què podem fer perquè sigui escola groga.
 

Ens veiem allà!!! 
#EscolaGroga