dijous, 3 d’octubre de 2013

ACTIVITATS PER A ADULTSBenvolgudes famílies:

El curs acaba de començar i ens adrecem a vosaltres per a informar-vos de  quines són les activitats que hem preparat  per als adults.


1. Xerrada  informativa sobre " INTERNET SEGURA" a càrrec dels mossos de esquadra. 


 16 d'octubre de les 16h a 17h  .GRATUÏT


2.Tallers familiars "CRÉIXER EN FAMÍLIA"  adreçats a pares de nens entre 6 i 12 anys

Promogut per la Secretaria de Família  de la Generalitat   que té com a objectiu orientar, reforçar i donar eines als pares i les mares
en l' educació dels seus fills i filles .


Consten de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara: afecte, autonomia, autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola i la família extensa, etc.
L'última trobada serà una sessió monogràfica realitzada per un expert,on les famílies participants hauran d'escollir el tema a tractar a partir de unes propostes.

Tots els DIJOUS del 17 d'octubre al 21 d'octubre de 15h a 17h .GRATUÏT

Clica per veure els continguts:
CRÉIXER EN FAMÍLIA 


3. Classes de AERODANCE (balls + tonificació muscular+circuit...)


Dilluns de 19'15h a 20'15h 

Dimecres de 19'15h a 20'15h

Divendres de 19h a 20h

Es podrà escollir  l'opció que més convingui, el preu al mes és de 1 dia a la setmana  8 € , 2 dies 16€  i  3 dies 24€*TOTES LES ACTIVITATS  ES FARAN A LA MATEIXA ESCOLA

*LES PLACES SÓN LIMITADES  I AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA


També aprofitem per a informar-vos que tenim un grup de CONTA-CONTES  i un altre de MANUALITATS  que es reuneixen , treballen  i es diverteixen durant el curs escolar.  GRATUÏTS*SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ  PASSEU PER L'AMPA EN HORARI HABITUAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada