dilluns, 19 de juny del 2017

SORTIDA AL CRAM



SORTIDA AL CRAM


El passat diumenge 28 de maig vam fer una excursió en família organitzada per l’AMPA de la nostra escola. Vam anar al CRAM (Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins). Va ser una visita molt interessant en la que grans i petits vam aprendre moltes curiositats sobre alguns dels animals marins del Mediterrani.

El primer que vam fer va ser un simulacre de rescat d’un dofí. Vam aprendre què hem de fer si mai ens trobem un dofí a la sorra de la platja. Cadascú de nosaltres tenia un rol: des de la persona que el trobava i trucava a emergències fins el veterinari. Vam aprendre moltes coses interessants sobre aquests animals tan estimats pels nens. I vam aconseguir salvar-lo!!!

Després ens van parlar sobre els taurons. Ens van explicar algunes característiques d’aquests animals i per què alguns ataquen persones. No els agraden els surfistes. Només és que una persona asseguda sobre una taula de surf i vista des del fons del mar s’assembla a una tortuga. I als taurons els agraden i molt les tortugues. Quin mal ha fet el cinema....

Finalment, vam visitar les tortugues que han rescatat darrerament. Algunes ja no tornaran al mar perquè les lesions que van patir són molt greus, però estan molt ben cuidades pel personal del CRAM. Als nens els va encantar aquesta part de la visita: van poder conèixer la Coco, la Bienvenida, la Wonder, entre d’altres.

El CRAM també acull aus, però no aquell dia no en tenien cap al seu “hospital”.

I després... pícnic prop del delta del Llobregat. Un paratge meravellós.

Tot plegat, una sortida molt enriquidora. Esperem poder gaudir de més excursions el proper curs. 
Moltes gràcies a l’AMPA i a la comissió de sortides.

Redactat per Marta Molina





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada